Onze school

zondag 19 oktober 2014

Apple-oortjes

Hallo mensen! 
Het is hier met Kobe en we gaan het vandaag kort hebben over de oortjes van Apple. Het zit goed in je oor, en je hoort de muziek zeer zuiver. Alleen zitten oortjes vaak in de knoop. Dat is vaak het vervelende er aan... Maar als je je verveeld kan het wel ontspannend zijn.
Zo, dit was het zo een beetje over deze oortjes. 

woensdag 8 oktober 2014

De Samsung Galaxy S5





De Samsung Galaxy S5 is een smartphone van het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung. Het toestel werd op 24 februari 2014 voorgesteld tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Het toestel is sinds april 2014 in Nederland verkrijgbaar.Naast een nieuwe processor en een betere camera voorziet Samsung de Galaxy S5 nu ook van een hartslagsensor en een vingerafdrukscanner. De hartslagsensor bevindt zich onder de camera, de vingerafdrukscanner op de hoofdtoets. Dit toestel beschikt over een 5,1 inch scherm met Full HD-resolutie. Deze smartphone is beschikbaar in de standaardkleuren zwart en wit maar ook in het blauw en goudkleur. Ook is de Samsung Galaxy S5 de eerste smartphone in de Galaxy S-reeks die stof- en waterdicht is.



kamal el kordi
2af

De iphone 6 en 6 plus

De iPhone 6 is de opvolger van de iphone 5s. Het toestel is in twee formaten verkrijgbaar: de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Beide werden officieel aangekondigd op de iPhone-conferentie van Apple op 9 september 2014.
Er is wel negatieve comentaar gekomen op de iphone 6 plus , hij is namelijk makkelijk te buigen omdat hij zo dun is.
Let dus op als je de iphone 6 plus koopt dat je hem zeker niet buigt.

Wouter Franck 

De I TV

I Tv

Apple komt met een heel nieuw product, De I Tv
Het is bedoeld voor mensen die niet zoveel geld willen uitgeven aan tv's
Je kan niet alle zenders bekijken.
Maar de meeste wel zoals;
Een, Canvas, Nickelodeon, Vt4 en zovoort...
Je betaalt eigenlijk voor wat je kijkt op de exacte minuut.
- El Berrad Yassin

dinsdag 7 oktober 2014

iPhone ears

De nieuwe iPhone ears van Apple zijn tot nu toe een van de beste oortjes van Apple. In plaats van de gewone ronde oortjes zijn de nieuwe oortjes zodanig gemaakt dat de oortjes perfect in het oor passen en zo gemakkelijk zitten. Je weet mischien wel al dat de meeste oortjes snel kapot gaan maar de nieuwe oortjes hebben een betere bescherming tegen water. Zoals altijd hebben de Apple ears ook op de draad die naar het toestel lijdt een regeling knopje om de muziek op pauze of luider of zachter te zetten. Voor de rest heeft het ook nu een verbeterde luisterkwaliteit.dit was het dan doei.


Sam Pieters